Niets dan voordelen met de Alkus kunststofplaat

Duurzaamheid voor langdurig succes

De Alkus kunststofplaten hebben zich bij Becona al meer dan 8 jaar in de praktijk bewezen. Deze praktijktests komen iedereen ten goede want ze hebben aangetoond dat de Alkus kunststofplaten door drie van hun eigenschappen bijzonder geschikt zijn voor u:

1. Extreem hoge levensduur

2. Repareerbaarheid zonder kwaliteitsverlies

3. Dezelfde werkwijze als bij een houten plaat

  • Gegarandeerd nut op lange termijn – extreem duurzame bekistingen

De investering in Alkus kunststofplaten betekent voor u een winst op lange termijn. U krijgt betrouwbare, hoogwaardige bekistingsplaten die over de jaren meer dan 1500 stortbeurten met goede resultaten beloven. De platen bestaan uit 100% kunststof waardoor de platen niet zwellen, rot worden bij regenweer en barsten bij vriesweer. Bovendien is er de eerste lange termijngarantie op een bekistingsplaat: 7 jaar garantie op de wezenlijke kwaliteits- en gebruikseigenschappen van de Alkus kunststofplaten.

  • Gerepareerd zo goed als nieuw

Onvermijdelijke en onvoorzienbare beschadigingen hebben geen blijvende invloed op de Alkus kunststofplaten. Dankzij de unieke mogelijkheid tot reparatie met dezelfde materialen, kunnen ze ook na intensief gebruik weer worden gerepareerd tot ze zo goed als nieuw zijn en weer optimaal kunnen worden gebruikt. Ook dat spaart geld en ontziet het milieu.

  • Dezelfde werking als een houten plaat

De Alkus kunststofplaten zijn net als multiplex nagelbaar, maar daarbij scheurt het oppervlak niet en is er bovendien geen gevaar voor schimmelvorming. Hoe goed hout zich ook laat vastnagelen, bij het doornagelen wordt op de achterzijde een onvermijdelijk nadeel zichtbaar: de oppervlakken barsten waardoor vocht en losmiddelen in het hout kunnen indringen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x