Corona

Beste klanten,

Geconfronteerd met de impact van de geldende en komende maatregelen om de verspreiding van het COVID-19 virus te vertragen, informeren wij U hierbij dat Becona NV voor zowel personeel als klanten en leveranciers, deze situatie zeer ernstig neemt:

Verhuur, reiniging- en reparatieservice 
Om het risico op besmetting maximaal in te perken, hebben wij de magazijndiensten ingericht volgens de regels van ‘social distancing’.

Kantoor
Onze interne teams werken deeltijds van thuis, deeltijds op kantoor. Wij voorzien de nodige beschermmaterialen indien de social distancing regels niet gerespecteerd kunnen worden. Ook de nodige ontsmettingsmiddelen staan ter beschikking.

Buitendienst
Onze vertegenwoordigers gaan nog steeds zo weinig mogelijk de baan op (enkel voor dringende technische interventies), werken deeltijds thuis en op kantoor, maar zijn op de vertrouwde werktijden bereikbaar via e-mail en telefoon. 

Transport
Alle chauffeurs mogen hun goederen afleveren en ophalen op de daarvoor bestemde plekken. Om het risico op besmetting maximaal in te perken, gelden ook hier de regels van ‘social distancing’.

Wij houden de ontwikkelingen betreffende het coronavirus nauwlettend in de gaten en treffen waar nodig verdere maatregelen. Uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers heeft op dit moment onze hoogste prioriteit.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x