Corona

Becona blijft bereikbaar

Beste klanten,

Geconfronteerd met de impact van de geldende en komende maatregelen om de verspreiding van het COVID-19 virus te vertragen, informeren wij U hierbij dat Becona NV voor zowel personeel als klanten en leveranciers, deze situatie zeer ernstig neemt:

Verhuur, reiniging- en reparatieservice 
Om het risico op besmetting maximaal in te perken, hebben wij de magazijndiensten ingericht volgens de regels van ‘social distancing’.

Kantoor
De fysieke aanwezigheid van onze interne teams, die noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering, is tot een absoluut minimum teruggeschroefd om besmetting maximaal te voorkomen. Zoals de richtlijn gebiedt, wordt er maximaal van huis uit gewerkt.

Buitendienst
Onze vertegenwoordigers werken zoveel mogelijk vanuit huis en zijn op de vertrouwde werktijden bereikbaar via e-mail en telefoon. Onze werknemers zullen de komende weken niet bij u op bezoek komen.

Transport
Alle chauffeurs mogen hun goederen afleveren op de daarvoor bestemde plekken. Om het risico op besmetting maximaal in te perken, gelden ook hier de regels van ‘social distancing’.

Wij houden de ontwikkelingen betreffende het coronavirus nauwlettend in de gaten en treffen waar nodig verdere maatregelen. Uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers heeft op dit moment onze hoogste prioriteit.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x