Primus

PRIMUS BEKISTING  -  kwaliteit geeft vertrouwen 

Becona biedt u een zelf ontwikkeld systeem voor  aluminium bekistingen. 
Het onderscheidt zich van andere systemen omdat elk onderdeel van het frame multifunctioneel is.

U haalt ook een bijzonder voordeel uit onze gepatenteerde, zelfrichtende spanklem. Het ingebouwde kniehefboomsysteem in de spanklem trekt bekistingspanelen in 2 richtingen naar elkaar toe, waardoor ze zichzelf uitrichten. Zo bekomt u een perfecte sluiting tussen de bekistingspanelen, hetgeen grindresten bij het uitlopen van lekwater uitsluit.

Kader:

*** Verstevigde aluminiumprofielen.

Door de dikke alu-randprofielen van 142mm, bent u zeker van zeer hoge weerstanden bij betondruk – terwijl het kader maar 1/3 weegt van een stalen paneel!

De alu-profielen hebben een speciale coating. Hierdoor hechten de betonresten niet aan uw profielen waardoor u met groter gemak betonresten verwijderd voor een betere aansluiting van de profielen.


De bekistingsplaat: 

*** Alkus kunststofplaat = altijd een gladde plaat voor uw gladde betonwerk

Deze samengestelde plaat heeft aan weerszijden een polypropyleen toplaag , met eronder een versterkte aluminium laag. Een dikke vulling van polypropyleen tussen de aluminiumplaten verzekert de stevigheid en garandeert de massa. 

De Alkus kunststofplaat is volledig bevestigd aan de achterzijde van het kader. Zo krijgt u een bekistingoppervlak dat aan de voorzijde 100% glad is.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x