Uw voordeel

Uw voordeel

BECONA onderscheidt zich van de anderen door het aanbieden van een complete oplossing uitgewerkt tot in de details. Onze persoonlijke aanpak leidt tot een vlotte samenwerking waarbij kwaliteit en klantenservicebelangrijk zijn.

Verhuur

Bij het opmaken van uw offerte houdt BECONA rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Aan de hand van een duidelijk plan, werfondersteuning en de eenvoudige werkwijze van BECONA bekisting kan u direct aan de slag. Op deze manier bespaart u tijd en geld.

Verkoop

Onze werkplaats is zo georganiseerd dat de productie van BECONA bekisting volledig op uw vraag kan afgesteld worden. Becona biedt u naast de standaardpanelen ook maatwerk aan.

Becona beschikt over een eigen werkplaats waar zowel standaardpanelen als maatwerk geproduceerd wordt. BECONA bekisting bestaat uit een gecoat aluminium frame en een kunststofplaat (ALKUS). Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit en levensduur garanderen. De kunststofplaten gaan meer dan 1000 stortbeurten mee en zijn eenvoudig herstelbaar. In tegenstelling tot houten platen zijn ze weerbestendig, zwellen ze niet op en zijn recycleerbaar.

Reinigen en herstellen

BECONA beschikt over een automatische wasstraat waardoor het mogelijk is uw aangekochte panelen te laten reinigen. Systeembekisting met kunststofplaten kan in onze werkplaats hersteld worden.

Indien u meer informatie wenst over onze producten kan u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen of onze brochure downloaden.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x