Maatwerk

Sterk in maatwerk

Bij het realiseren van unieke en uitdagende bouwprojecten is maatwerk essentieel. BECONA begrijpt als geen ander het belang van aangepaste oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Met onze sterke engineeringachtergrond en toegewijde vakmensen, bieden we een ongeëvenaarde expertise in maatwerk voor bekistingsprojecten.

We nemen dan ook de tijd om jouw visie en doelstellingen te bespreken, zodat we maatwerkoplossingen kunnen ontwikkelen die volledig aan jouw verwachtingen voldoen. Onze in-house experten staan steeds klaar, vanaf de vroege stadia van conceptontwikkeling tot de uiteindelijke productie, om ervoor te zorgen dat elk detail van het bekistingsproces perfect is afgestemd op jouw wens.

Engineering excellence

Engineering is ons vak. Onze specialisten combineren technische expertise met creativiteit om innovatieve oplossingen te bieden. Met behulp van deze engineeringcapaciteiten kunnen we de meest uitdagende ontwerpen omzetten in werkbare oplossingen, waarbij we zowel oog hebben voor de functionaliteit als de esthetiek van het eindresultaat.

Onze ervaren ontwerpers hebben uitgebreide kennis van materialen, technieken en bouwprocessen. Zowel het ontwerp als de ontwikkeling van jouw opdracht gebeurt bij BECONA door één intern team, waardoor er geen details verloren kunnen gaan doorheen het proces. 

Doordat we werken met eigen vakmensen in-house, behouden we de volledige controle over de kwaliteit en uitvoering van elk project. Of het nu gaat om gebogen structuren of strakke frames, ons team zet hun vaardigheden en expertise keihard in om maatwerkoplossingen van de hoogste kwaliteit te leveren.

Unieke bekistingstechnologie op maat van jouw project?

Neem contact met ons op via het formulier zodat we samen jouw plannen kunnen bespreken!

becona-ruit


  Openingsuren

  Maandag
  7:30 - 18:00
  Dinsdag
  7:30 - 18:00
  Woensdag
  7:30 - 18:00
  Donderdag
  7:30 - 18:00
  Vrijdag
  7:30 - 18:00
  Zaterdag
  Op afspraak
  Zondag
  Gesloten

  Sluitingsdagen

  Pinkstermaandag: ma 20 mei 2024
  Bouwverlof: vr 19 jul t/m zo 4 aug 2024
  OLV Hemelvaart: do 15 en vr 16 aug 2024
  Allerheiligen: vr 1 nov 2024
  Wapenstilstand: ma 11 nov 2024
  Kerstverlof & Inventaris: do 19 dec 2024 t/m zo 5 jan 2025