Onderhoud & renovatie

Onderhoud en renovatie van panelen

Onze klanten het zo makkelijk mogelijk maken, en dat onder één dak. Dat is waar Becona voor staat. Onze eigen gefabriceerde, geavanceerde wasstraat voor bekistingspanelen stelt ons in staat om niet enkel onze eigen (verhuur)panelen te poetsen en te onderhouden, maar ook panelen van derden, ongeacht het type of merk. Met onze focus op duurzaamheid en kwaliteit bieden we een allesomvattend pakket dat de levensduur van panelen verlengt en ervoor zorgt dat ze in optimale staat blijven.

Jouw panelen, compleet door ons verzorgd

Bekistingspanelen kunnen na verloop van tijd onderhevig zijn aan slijtage. Daarom ontwikkelden we onze eigen wasstraat voor grondige reiniging, sortering en eventuele reparaties van panelen. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat elk paneel zorgvuldig wordt geïnspecteerd en gereinigd, ieder paneel hersteld wordt indien nodig en dit voor elk merk of type, ongeacht of het houten, stalen of kunststof beplating betreft. Met onze complete zorg zijn jouw panelen altijd in topconditie en klaar voor hergebruik.

Alkus-kunststofplaat:
duurzaamheid en kwaliteit

Ontdek de kracht van Alkus-kunststofplaten in onze state-of-the-art bekistingssystemen. Met trots stellen wij een generatie bekistingsplaten voor die alle bestaande normen overtreffen:

7 jaar garantie op de plaat

We geloven zo sterk in de kwaliteit en duurzaamheid van Alkus-kunststofplaten dat we maar liefst 7 jaar garantie bieden.

Absolute maatvastheid in dikte

Zeg vaarwel tegen zwelling! Onze Alkus-platen zijn absoluut maatvast in dikte, waardoor je altijd een perfect vlak resultaat krijgt zonder compromissen.

Geen vochtopname, geen uitzetting

Dankzij de unieke eigenschappen van Alkus-platen absorberen ze geen vocht, waardoor er geen uitzetting van de plaat optreedt. Dit betekent dat je altijd een naadloos oppervlak creëert, zonder uitpuilende bekistingsneuzen.

Extreem gladde betonoppervlakken

Onze Alkus-platen zorgen voor een ongeëvenaard glad betonoppervlak. Je mag rekenen op een perfecte afwerking, elke keer weer.

Eenvoudig herstelbaar zonder kwaliteitsverlies

Mocht de plaat ooit beschadigd raken, dan vormt dat geen probleem. Alkus-platen kunnen eenvoudig worden gerepareerd zonder verlies van kwaliteit. Zo blijft jouw bekistingssysteem altijd in topconditie.

70% minder ontkistingsolie nodig

Met Alkus-kunststofplaten heb je aanzienlijk minder ontkistingsolie nodig. Dit betekent een grote besparing op kosten en een milieuvriendelijkere werkwijze.

Ontelbare stortbeurten

Onze Alkus-platen zijn ontworpen om vele stortbeurten te doorstaan. Ze zijn duurzaam en gaan veel langer mee dan traditionele bekistingsplaten.

Extra voordeel: Onze Alkus-platen kunnen niet enkel worden gebruikt in onze eigen systemen, maar ook in frames van andere merken. Zo kan je zelf de plaat aankopen en deze plaatsen in je bekistingssysteem of kiezen voor een volledige renovatie door onze vakmensen dankzij onze full-service optie. De keuze is aan jou!

Transparante afspraken en prijzen

Transparante afspraken en prijzen

We streven naar transparantie en eerlijkheid in al onze samenwerkingen. Daarom hanteren we steeds duidelijke afspraken en transparante prijzen voor onze onderhoudsservice.

Verzorging van alle paneeltypes van alle merken

Iedereen is er zich van bewust: er zijn bekistingspanelen van verschillende materialen en diverse merken. Daarom bieden we onze onderhoudsservice aan voor alle soorten panelen, met alle mogelijke soorten beplating. We hebben de expertise en ervaring om panelen met zorg en precisie te behandelen, zodat hun levensduur wordt verlengd en hun kwaliteit behouden blijft. Bovendien hebben we de mogelijkheid om panelen van alle merken te onderhouden en te herstellen, ongeacht hun oorsprong en met advies op maat.

Kwaliteit en resultaat van onze wasstraat

Wat onze wasstraat onderscheidt, is het gebruik van een nat reinigingsproces. Waar er elders vaak gebruik gemaakt wordt van droogkuismethoden, kiezen wij bewust voor een natte aanpak, omdat deze opmerkelijke resultaten oplevert en de kwaliteit van de panelen behoudt.

Onderhoud en/of renovatie voor jouw panelen?

Neem contact met ons op via het formulier voor (aan)vragen omtrent onze wasstraat en renovatiemogelijkheden.


  Openingsuren

  Maandag
  7:30 - 18:00
  Dinsdag
  7:30 - 18:00
  Woensdag
  7:30 - 18:00
  Donderdag
  7:30 - 18:00
  Vrijdag
  7:30 - 18:00
  Zaterdag
  Op afspraak
  Zondag
  Gesloten

  Sluitingsdagen

  Pinkstermaandag: ma 20 mei 2024
  Bouwverlof: vr 19 jul t/m zo 4 aug 2024
  OLV Hemelvaart: do 15 en vr 16 aug 2024
  Allerheiligen: vr 1 nov 2024
  Wapenstilstand: ma 11 nov 2024
  Kerstverlof & Inventaris: do 19 dec 2024 t/m zo 5 jan 2025