Huren

Verhuur van Primus- en Rotondusbekisting

Bij het plannen en uitvoeren van bouwprojecten is het vinden van de juiste bekistingsoplossing essentieel. Al kies je bij BECONA niet enkel voor een partner die hoogwaardige bekistingssystemen levert, maar ook garant staat voor reactiesnelheid en uitmuntende service. 

Als experts in het vak voorzien we in de behoeften van aannemers en bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige bekistingssystemen die aan diverse eisen voldoen. In ons verhuurpark bieden we enkel materialen van uitstekende kwaliteit, die na elke verhuurperiode in onze eigen wasstraat worden gereinigd, gecontroleerd, en indien nodig hersteld, alvorens we ze naar de volgende tevreden klant laten vertrekken. 

We lijsten hierbij graag de voornaamste voordelen van onze gepatenteerde systemen op: Primus, aangevuld met Simplex, en Rotondus.

Primus: Krachtige prestaties voor grootse toepassingen

Met het Primus-bekistingssysteem bieden we een betrouwbare oplossing voor diverse bouwprojecten. Primus is ideaal voor robuuste constructies, maar staat ook paraat voor het kleinere werk, én staat bekend om zijn kracht en duurzaamheid. Of het nu gaat om grote betonwanden of complexe elementen, Primus levert consistente prestaties.

Simplex: Jouw kolom mag gezien worden

Klaar met die nagelgaten die ontstaan in je bekistingspaneel wanneer je een kolom wilt storten? Wens je een strakke kolom zonder ook maar een spoor van afbindgaten? Dan vormt ons Simplex-systeem jouw oplossing. Een eenvoudig en uiterst flexibel systeem dat het werktempo aanzienlijk verhoogt, zonder dat dit ten koste gaat van het hoogwaardige eindresultaat.

Rotondus: Perfectie in organische vormen

Voor projecten die vragen om ronde, organische vormen is het Rotondus-bekistingssysteem een uitstekende keuze. Met dit unieke systeem creëren we op maat gemaakte bekistingen die perfect passen bij de specifieke eisen van jouw project. Of het nu gaat om de inrit van een parkeergarage of andere gebogen structuren, bol of hol, Rotondus maakt het mogelijk.

Ondersteuning nodig voor vloeren?

H20-dragers met schoren of ondersteuningstorens? Op zoek naar de best passende oplossing? Wij helpen jou graag verder met het uitzoeken van het juiste ondersteuningssysteem voor jouw vloer. Aangezien dit uitermate project-afhankelijk is, laat je hieronder jouw gegevens achter, zodat we een zo precies mogelijk antwoord kunnen bieden.

Bekisting huren voor jouw project?

Vragen of offertes in verband met de verhuur van Primus- of Rotondusbekisting, verbruiksgoederen of ondersteuningssystemen? Neem contact met ons op via het formulier hieronder, zodat we samen jouw plannen kunnen bespreken!


  Kraan aanwezig op werf?

  Vermoedelijke uitvoeringsdatum

  Plan toevoegen

  Openingsuren

  Maandag
  7:30 - 18:00
  Dinsdag
  7:30 - 18:00
  Woensdag
  7:30 - 18:00
  Donderdag
  7:30 - 18:00
  Vrijdag
  7:30 - 18:00
  Zaterdag
  Op afspraak
  Zondag
  Gesloten

  Sluitingsdagen

  Pinkstermaandag: ma 20 mei 2024
  Bouwverlof: vr 19 jul t/m zo 4 aug 2024
  OLV Hemelvaart: do 15 en vr 16 aug 2024
  Allerheiligen: vr 1 nov 2024
  Wapenstilstand: ma 11 nov 2024
  Kerstverlof & Inventaris: do 19 dec 2024 t/m zo 5 jan 2025