Simplex

Simplex, strakke kolommen in zichtbeton

Met het Simplex-systeem kun je eenvoudig, stabiel en extreem snel kolommen monteren en demonteren, waardoor het perfect is voor repetitief werk. Bovendien is het Simplex-systeem gemakkelijk te transporteren, omdat het weinig plaats inneemt. Simplex kan gecombineerd worden met elke afmeting of type paneel en is flexibel in gebruik, omdat het per centimeter verstelbaar is zonder demontage. 

Met het Simplex-systeem bereik je strakke kolommen zonder enige aftekeningen van doorvoergaten, wat ideaal is voor zichtwerk. Bovendien maakt het systeem het eenvoudig om hoeklijsten te plaatsen. Het vereist daarentegen weinig vakkennis met betrekking tot traditioneel bekisten, terwijl het toch op de meest optimale manier alle betonkrachten en betondruk opvangt. 

Daarnaast is het Simplex-systeem licht van gewicht en gemakkelijk hanteerbaar. Je hoeft geen nagels in de bekisting te gebruiken en de kopafsluiting buigt niet door, waardoor je altijd rechte kolommen krijgt. Ook het bevestigen van hoeklatjes is eenvoudig. Met de snelle plaatsing en de mogelijkheid om de kolom nog sneller te verplaatsen als je hem nog een keer moet maken, biedt het Simplex-systeem ultiem gemak en efficiëntie. De materialen blijven aan elkaar, waardoor de verplaatsing snel en moeiteloos verloopt.

Lichtgewicht door aluminium frame

Het Simplex-kolomsysteem is niet alleen eenvoudig en flexibel, maar ook ontzettend licht, doordat het volledig uit gecoat aluminium bestaat. Het kader is zo dun, dat het bovendien gemakkelijk te transporteren en te stapelen valt: je zal niet veel plaats moeten inleveren op de vrachtwagen.

Simplex voor jouw kolommen?

Vragen of opmerkingen in verband met ons Simplex-systeem? Neem contact met ons op via het formulier hieronder, zodat we samen jouw plannen kunnen bespreken!

becona-ruit


  Openingsuren

  Maandag
  7:30 - 18:00
  Dinsdag
  7:30 - 18:00
  Woensdag
  7:30 - 18:00
  Donderdag
  7:30 - 18:00
  Vrijdag
  7:30 - 18:00
  Zaterdag
  Op afspraak
  Zondag
  Gesloten

  Sluitingsdagen

  Pinkstermaandag: ma 20 mei 2024
  Bouwverlof: vr 19 jul t/m zo 4 aug 2024
  OLV Hemelvaart: do 15 en vr 16 aug 2024
  Allerheiligen: vr 1 nov 2024
  Wapenstilstand: ma 11 nov 2024
  Kerstverlof & Inventaris: do 19 dec 2024 t/m zo 5 jan 2025