Kopen

Aankoop van Primus- en Optimussysteembekisting

Bij het plannen en uitvoeren van bouwprojecten is het vinden van de juiste bekistingsoplossing essentieel. Als experts in het vak voorzien we in de behoeften van aannemers en bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige bekistingssystemen aan, die aan jouw eisen voldoen. 

We lijsten hierbij graag de voornaamste voordelen van onze gepatenteerde systemen op: Primus, aangevuld met Simplex, en Optimus.

Primus: Krachtige prestaties voor grootse toepassingen

Met het Primus-bekistingssysteem bieden we een betrouwbare oplossing voor diverse bouwprojecten. Primus is ideaal voor robuuste constructies, maar staat ook paraat voor het kleinere werk, én staat bekend om zijn kracht en duurzaamheid. Of het nu gaat om grote betonwanden of complexe elementen, Primus levert consistente prestaties.

Becona Optimus: Efficiëntie en flexibiliteit

Voor projecten van meer beperkte aard biedt het Optimus-bekistingssysteem uitkomst. De jongste telg van de familie is speciaal ontwikkeld om de efficiëntie te verhogen en kosten te besparen bij het bekisten van kleinere constructies. Al dan niet meer of minder complex: Optimus start waar andere bekisting stopt. Met Optimus kan je rekenen op snelheid, nauwkeurigheid en een hoog gebruiksgemak.

Simplex: Jouw kolom mag gezien worden

Klaar met die nagelgaten die ontstaan in je bekistingspaneel wanneer je een kolom wilt storten? Wens je een strakke kolom zonder ook maar een spoor van afbindgaten? Dan vormt ons Simplex-systeem jouw oplossing. Een eenvoudig en uiterst flexibel systeem dat het werktempo aanzienlijk verhoogt, zonder dat dit ten koste gaat van het hoogwaardige eindresultaat.

Maatwerk: Ontgrendel onbeperkte mogelijkheden

Om ervoor te zorgen dat onze bekistingsoplossingen perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften, kan je op onze kennis en expertise rekenen om samen naar de juiste maat-oplossing te zoeken. Met maatwerk profiteer je van onbeperkte mogelijkheden om jouw project naar ongekende hoogtes te tillen.

Primus of Optimus kopen voor jouw project?

Overtuigd van het gebruiksgemak van ons Optimus-, Simplex- of Primussysteem of extra info nodig over onze verbruiksgoederen? Een vraag over een specifiek project waarbij maatwerk de oplossing vormt? Neem contact met ons op via het formulier, zodat we samen jouw plannen kunnen bespreken!

becona-ruit


  Openingsuren

  Maandag
  7:30 - 18:00
  Dinsdag
  7:30 - 18:00
  Woensdag
  7:30 - 18:00
  Donderdag
  7:30 - 18:00
  Vrijdag
  7:30 - 18:00
  Zaterdag
  Op afspraak
  Zondag
  Gesloten

  Sluitingsdagen

  Pinkstermaandag: ma 20 mei 2024
  Bouwverlof: vr 19 jul t/m zo 4 aug 2024
  OLV Hemelvaart: do 15 en vr 16 aug 2024
  Allerheiligen: vr 1 nov 2024
  Wapenstilstand: ma 11 nov 2024
  Kerstverlof & Inventaris: do 19 dec 2024 t/m zo 5 jan 2025