Optimus

Becona Optimus, één systeem voor meerdere toepassingen

Innoveren en ontwikkelen? Zit ons in het bloed. We introduceren dan ook graag ons nieuwste product: Optimus. Met Optimus bieden we niet alleen één systeem, maar ook meerdere toepassingen, wat resulteert in een enorme efficiëntiewinst en kostenbesparing voor aannemers.

Het Optimus-systeem is perfect combineerbaar met het Primus-systeem en andere merken.

Plug-and-play

Het Optimus-bekistingsysteem biedt een plug-and-play oplossing voor diverse projecten. In plaats van met hout je constructie in elkaar te timmeren, kan je met Optimus investeren in een systeem dat keer op keer kan worden herbruikt. Dit resulteert in aanzienlijke tijdwinst, maatvastheid, een betere afwerking en uiteindelijk een hoger rendement op jouw investering. Bovendien kan het Optimus-systeem moeiteloos worden gekoppeld met ons Primus-systeem of andere merken.

Talloze mogelijkheden

Het Optimus-bekistingsysteem is ontworpen met het oog op veelzijdigheid. De paneelafmetingen worden naar jouw specifieke eisen geproduceerd, waardoor je volledige controle houdt over jouw projecten. Dit betekent dat het systeem perfect kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke bouwwerf, wat resulteert in een naadloze integratie en optimale efficiëntie, en dit binnen een zeer korte tijdsspanne.

Unieke universele klem voor binnen- en buitenhoeken

Een van de meest opvallende kenmerken van het Optimus-bekistingsysteem is de speciaal ontwikkelde en gepatenteerde universele klem. Deze klem maakt het mogelijk om zowel binnen- als buitenhoeken te creëren met dezelfde panelen, wat een uniek voordeel is in de markt. Dit maakt dat je als aannemer geen aparte panelen voor hoeken hoeft te kopen, waardoor kosten worden bespaard en de logistiek wordt vereenvoudigd. Met Optimus beschik je over de flexibiliteit om elke gewenste vorm te realiseren met slechts één type paneel. De universele klem is ook te gebruiken als voetklem.

Optimus: de duurzame keuze

Naast de veelzijdigheid en kostenefficiëntie is het Optimus-bekistingsysteem ook een duurzame keuze voor de bouwsector. De panelen zijn, net zoals hun grote broer Primus, opgebouwd uit een gecoat aluminium frame met Alkus-kunststofplaat. Een smaller frame en dunnere plaat maken het Optimus-paneel bijzonder licht en toch duurzaam, waardoor ze jarenlang meegaan in alle omstandigheden. Dit zorgt niet alleen voor een vermindering van het gebruik van natuurlijke hulpbronnen, maar ook voor minder afval en kosten op lange termijn. Met Optimus investeer je dus in een duurzame oplossing die zowel het milieu als jouw budget ten goede komt.

Optimus voor jouw project?

Vragen of opmerkingen in verband met ons Optimus-systeem? Neem contact met ons op via het formulier, zodat we samen jouw plannen kunnen bespreken!

becona-ruit


  Openingsuren

  Maandag
  7:30 - 18:00
  Dinsdag
  7:30 - 18:00
  Woensdag
  7:30 - 18:00
  Donderdag
  7:30 - 18:00
  Vrijdag
  7:30 - 18:00
  Zaterdag
  Op afspraak
  Zondag
  Gesloten

  Sluitingsdagen

  Pinkstermaandag: ma 20 mei 2024
  Bouwverlof: vr 19 jul t/m zo 4 aug 2024
  OLV Hemelvaart: do 15 en vr 16 aug 2024
  Allerheiligen: vr 1 nov 2024
  Wapenstilstand: ma 11 nov 2024
  Kerstverlof & Inventaris: do 19 dec 2024 t/m zo 5 jan 2025