Voor architecten

Volledige architecturale vrijheid met BECONA

Wanneer het aankomt op het realiseren van visionaire architectonische ontwerpen, begrijpen we maar al te goed de waarde van creatieve vrijheid, nauwkeurig maatwerk en het verwezenlijken van speciale projecten. Met onze jarenlange ervaring en expertise in bekistingstechnologieën streven we ernaar om steeds opnieuw de meest ambitieuze ideeën om te zetten in tastbare realiteit.

We begrijpen dat ieder ontwerp uniek is en zijn persoonlijke stempel draagt. Samen met jou staan we klaar om jouw bouwvisie te realiseren, zonder beperkingen en met advies op maat van ieder project. Dankzij onze flexibele en veelzijdige bekistingssystemen zijn we zelfs in staat om complexe, onconventionele vormen te realiseren. Creatieve grenzen? Die worden hier verlegd.

Maatwerk

Ieder project omvat unieke eisen en specificaties. Om deze reden realiseren wij maatwerk dat naadloos aansluit op de meest uiteenlopende behoeften. Onze ervaren teams werken nauw met jou samen om de beste bekistingsoplossingen te ontwerpen die voldoen aan jouw specifieke projectvereisten. Aan de hand van geavanceerde technologieën en materialen zorgen we ervoor dat onze bekistingssystemen perfect aansluiten op jouw ontwerp, waardoor jij steeds de controle behoudt over elk detail.

Oog op efficiëntie

Of het nu gaat om gebogen vormen, gedurfde betonstructuren of andere unieke constructieve kenmerken, de expertise en ervaring om deze uitdagingen aan te gaan hebben we alvast helemaal in huis. Onze specialisten zijn expert in het omgaan met complexe bekistingstechnieken en kunnen zich aanpassen aan de meest veeleisende projecten. Dit doen we steeds met ongeziene precisie en vakmanschap.

Van meer gewaagde wensen tot standaard opdrachten, we focussen steeds op een vlotte en nauwkeurige uitvoering voor ieder project.

Verbruiksgoederen: in orde tot in de details

Of je nu op zoek bent naar betonaccessoires, hulpmiddelen of andere essentiële verbruiksgoederen, BECONA biedt een uitgebreid assortiment dat voldoet aan de hoogste normen. Onze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke eisen van architectonische projecten.

Bekijk het hele gamma aan noodzakelijke verbruiksgoederen hier.

Referenties

No posts were found for provided query parameters.

Unieke bekistingstechnologie voor jouw project?

Neem contact met ons op via het formulier zodat we samen jouw plannen kunnen bespreken!

becona-ruit


  Openingsuren

  Maandag
  7:30 - 18:00
  Dinsdag
  7:30 - 18:00
  Woensdag
  7:30 - 18:00
  Donderdag
  7:30 - 18:00
  Vrijdag
  7:30 - 18:00
  Zaterdag
  Op afspraak
  Zondag
  Gesloten

  Sluitingsdagen

  Pinkstermaandag: ma 20 mei 2024
  Bouwverlof: vr 19 jul t/m zo 4 aug 2024
  OLV Hemelvaart: do 15 en vr 16 aug 2024
  Allerheiligen: vr 1 nov 2024
  Wapenstilstand: ma 11 nov 2024
  Kerstverlof & Inventaris: do 19 dec 2024 t/m zo 5 jan 2025